data aktualizacji: 29-02-2016, 09:49

Blat kuchenny ze stali nierdzewnej - zalety i wady


wyświetleń: 4487



Blat kuchenny ze stali nierdzewnej - zalety i wady


Stal wykorzystywana do produkcji blatów oprócz tego, że jest stylowym elementem wykończenia to dodatkowo jest materiałem twardym, uniwersalnym i praktycznym. Kolor stali jest neutralny, dlatego łatwo zaaranżować go w każdym wnętrzu. Blaty stalowe są odporne na wilgoć i wysokie temperatury. Ponadto stalowy blat kuchenny łatwo jest utrzymać w czystości, nie wyamga dużego nakładu pracy.

Trzeba jednak uważać by nie odkształcić lub zarysować gładkiej powierzchni. Częściej też zmuszeni będziemy do polerowania takiego blatu ze względu na powstające zacieki.





autor: franek103
zdjecie: Deante
Inne artykuły w dziale:

© Copyright 2012-2019 poradybudowlane.com.pl | powered by: introNet